Nier: Automata påminner om fina betyg i ny trailer

Nier: Automata påminner om fina betyg i ny trailer

I tisdags skrev Fredrik om de hisnande höga betygen som många av de tidiga recensionerna förärade till Platinum Games nya actionrollspel Nier: Automata. Nu har vi fått klara bevis på att Square Enix såg den här exakta nyheten, körde den genom google translate, ignorerade klumpigt översatta Polen-skämt och konstaterade att “hej, kanske vi borde göra en ny trailer om det här?”. Sagt och gjort.

Således kan ni beskåda en helt ny trailer här nedan som räknar upp otaliga fina betyg från publikationer som Gamespot (9/10), Jeuxvideo (19/20) och Eurogamer (Recommended). Det känns dock säkert att anta att samtliga av dessa recensioner reflekterar Playstation 4-versionen av spelet, då vi fortsättningsvis inte fått tag på en Steam-kod inför pc-releasen om exakt en vecka. Förhoppningsvis tyder inte det här på tekniska problem.

Här är den nya Nier: Automata-trailern. Ni kan också kolla in lanseringstrailern från i tisdags om ni vill se exakt samma sak fast lite annorlunda.

NieR: Automata – Accolades Launch Trailer

Humanity has been driven from the Earth by mechanical beings from another world. In a final effort to take back the planet, the human resistance sends a force of android soldiers to destroy the invaders. Now, a war between machines and androids rages on… A war that could soon unveil a long-forgotten truth of the world.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts