Massiv WoW-uppdatering får egen trailer

Massiv WoW-uppdatering får egen trailer

Förra sommaren släpptes den sjätte expansionen till World of Warcraft kallad Legion. Fansen tycktes vara mer än nöjda, inklusive vår recensent Leif Johnson (som inte jobbar för oss utan för PCG UK, namnet till trots). Expansionen fick sin första stora uppdatering i oktober, men sedan dess har spelet hamnat lite i stå. Tills nu.

Version 7.2 The Tomb of Sargeras går live på tisdag den 28 mars. Det här är tydligen en rätt stor grej för Blizzard då de till och med snickrat ihop en fin trailer uppdateringen till ära. Jag förstår absolut ingenting av det som händer i den, men jag har å andra sidan inte spelat World of Warcraft sedan 2005.

För en fullständig genomgång av version 7.2 styr man kosan hit. Den största nyheten är Broken Shore, en helt ny zon där spelarna kämpar mot Burning Legion genom att samla resurser och bygga byggnader som tillhandahåller olika buffs. The Tomb of Sargeras innehåller även en ny grotta kallad Cathedral of the Eternal Night som höjer svårighetsgraden på Mythic-grottor och innehåller den bästa utrustningen som finns i spelet.

Slutligen är även en ny raid på gång kallad, just det, The Tomb of Sargeras. Det tar dock några veckor innan spelare kommer få chansen att döda Kil’Jaeden, som jag antar är den där röda snubben i trailern nedan.

World of Warcraft: Legion – Patch 7.2 – The Tomb of Sargeras Trailer

The champions of the Broken Isles prepare to face Kil’jaeden in the Tomb of Sargeras. Watch Kil’jaeden’s ire as he looks back at the march of the Burning Legion and all it has meant for his people. For more information visit: https://worldofwarcraft.com/en-us/news/20602170/patch-7-2-the-tomb-of-sargeras-arrives-march-28

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts