Massiv 2K-helgrea på Steam

Massiv 2K-helgrea på Steam

Utgivaren 2K vill tydligen att du ska ha något att spela i helgen, eftersom de ställer till med en stor rea på Steam som gäller många heta (och några mindre heta) titlar. Bland annat kan du hitta Mafia 3, XCOM 2 och det magnifika Spec Ops: The Line till nedsatta priser. Rean pågår under helgen och fram till på måndag. Här nedanför finner du hela listan över vilka spel som finns att hitta på rean; jag skippar eventuella expansioner eftersom de enkelt går att klicka sig vidare till via länkarna nedan:

Puh! En jäkla massa siffror att skriva! Personligen vill jag rekommendera alla som ännu inte har spelat det att ge tidigare nämnda Spec Ops: The Line en chans. Trots generiskt gameplay, är storyn oväntat intressant.

Kommer du att gotta dig med något 2K-spel i helgen?

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts