Bioware ställer in Andromedas multiplayerbeta

Bioware ställer in Andromedas multiplayerbeta

Bioware fortsätter med sin föga övertygande strategi att visa så lite som möjligt av multiplayer i Mass Effect: Andromeda. Under N7-dagen i fjol utlovades en multiplayerbeta, men i ett nytt blogginlägg bekräftar teamet nu att de planerna har slopats. Vill du testa multiplayer inför release får du ta dig till PAX East i Boston.

– Detta är din chans att testa Mass Effects snabba, co-op-vänliga multiplayer på pc. […] Även om vi har multiplayer på PAX East kommer det inte längre bli ett techtest av multiplayer för spelarna hemmavid. Men tack till alla som som anmälde intresse. Vi ser fram emot att träffa er i Andromeda.

Våra brittiska kollegor bad Bioware att berätta varför de gjorde på detta viset. Bioware svarar:

– Vårt team arbetade extremt hårt med att bygga, testa och balansera multiplayer, och slutligen kom vi fram till att ett techtest inte var nödvändigt.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts