Lanseringstrailern till Bulletstorm: Full Clip Edition

Lanseringstrailern till Bulletstorm: Full Clip Edition

Remastern av Bulletstorm släpps om drygt två veckor, men redan nu bjussar utgivaren Gearbox och utvecklaren People Can Fly på en minst sagt explosiv lanseringstrailer. Om du aldrig fick epilepsi av det här tecknade Pokémon-avsnittet när du var liten, är chanserna goda att du får det av denna trailer istället!

Den 7 april släpps Bulletstorm: Full Clip Edition och utöver huvudspelet och allt nedladdningsbart material, utlovas finare texturer och stöd för 4k-upplösning. Om du förhandsbokar nyversionen kommer du även få gratis tillgång till att spela hela äventyret som spelvärldens mest ökände actionhjälte Duke Nukem.

Här nedanför kan du spana in den actionpackade lanseringstrailer:

Bulletstorm: Full Clip Edition Launch Trailer

Bulletstorm: Full Clip Edition is the definitive Bulletstorm experience that includes all existing Bulletstorm add-ons, plus brand-new exclusive content! Set to launch on the PlayStation®4, Xbox One™ system, and Windows PC on April 7, 2017, Bulletstorm: Full Clip Edition features: THE COMPLETE EXPERIENCE Loaded with all of the original Bulletstorm and add-on experiences plus all-new content exclusive to Full Clip Edition!

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts