Lanseringstrailer för Day of Infamy

Lanseringstrailer för Day of Infamy

I början av 2014 släppte New World Interactive sitt onlinefokuserade krigsspel Insurgency, som först och främst utspelades på trånga gator i det moderna Mellanöstern. Förra sommaren lanserades den fristående expansionen Day of Infamy som early access på Steam, och den moderna utrustningen fick stryka på foten till förmån för jordnära krigföring under Andra världskriget.

I slutet av december gick spelet officiellt in i betastadiet och blott tre månader senare är det dags för lansering. Day of Infamy lämnar early access den 23 mars och ni kan kolla in lanseringstrailern här nedan. Några av de mest framträdande nyheterna i fullversionen är en ny svårighetsgrad (Commando Cooperative) tillsammans med ett nytt PvE-läge där spelare gör upp med AI-styrda elitsoldater och måste klara sig med begränsat eldunderstöd. Två nya kartor – Foy och Crete – har även lagts till, vilket för upp det totala antalet till tio.

Som vi tidigare kunde konstatera kommer dock all statistik och ihopsamlade erfarenhetspoäng från early access-perioden att nollställas, även om existerande kunder får tillgång till några exklusiva skins som plåster på såren. Här är lanseringstrailern för Day of Infamy.

Day of Infamy Launch Date Reveal: March 23, 2017

Available now in Early Access, Day of Infamy launches the full game on March 23, 2017. Get all the latest news and updates from the Official NWI website: http://newworldinteractive.com/ Catch our weekly community livestreams at 12:00PM Eastern every Sunday: https://www.twitch.tv/newworld New World Interactive is an independent developer and publisher with deeply grounded roots in game development.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts