Kör en Volvo 242 i Forza Horizon 3

Kör en Volvo 242 i Forza Horizon 3

Här är en grej om mig som jag och andra tycker är lite konstig: jag älskar motorsport både i verkligheten och i spel, men kunde ärligt talat inte bry mig mindre om bilar. Jag har kört en skruttig Peugeot 206 ända sedan jag fick mitt körkort för över tio år sedan och har aldrig någonsin känt ett behov av att byta upp mig. Bilen är en transportmetod och absolut inget annat. Den får jobbet gjort.

Därför är jag oerhört likgiltig till de nedladdningsbara bilpaketen till Forza Horizon 3, trots att jag verkligen gillar både moderspelet och dess expansion. Spelet har tillräckligt många bilar redan som det är i mitt tycke, kanske rentav lite för många Jag vill bara veta vilken bil som lämpar sig bäst i vilken tävling och så kör jag med den (såtillvida den har ett paintjob med valfri animeflicka, det är nämligen jätteviktigt).

Hur som helst: nu är det sjätte och sista bilpaketet till Forza Horizon 3 här. Det heter Duracell Car Pack (trots att det inte handlar om eldrivna bilar) och innehåller modellerna Chevrolet Camaro ZL1 från 2017, Ford Falcon GT från 1992, Jaguar XE-S från 2015, Land Rover Series III från 1972, BMW 507 från 1959, Volvo 242 Turbo Evolution från 1983 och slutligen Nissan Nismo GT-R LM från 1995.

Alla bilpaket ingår i Forza Horizon 3 Ultimate Edition och spelets expansionspass, men kan även inhandlas enskilt via Windows 10-butiken. Här är trailern för Duracell Car Pack.

Forza Horizon 3 Duracell Car Pack

Seven new cars arrive in Forza Horizon 3 with the release of the Duracell Car Pack on March 7th. Whether you’re looking to test the upper limits of speed in the king of Camaros – the 2017 ZL1 – or you want to add a cherished Aussie collector piece to your garage with the 1992 Falcon GT, the Duracell Car Pack has a mix that’s sure to please car fans of every stripe.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts