Kerbal Space Program får sin allra första expansion

Kerbal Space Program får sin allra första expansion

Det har varit tyst kring Kerbal Space Program ett tag. Efter en halv evighet i Steams early access släpptes det för ett par år sedan, men bortsett från en uppdatering i höstas har vi inte haft så stora skäl till att rapportera om det. Detta ser nu ut att vara på väg att ändras då spelets allra första expansion är på väg.

Än så länge har vi inga bilder – varken rullande eller stilla – från Making History, men Squad är åtminstone tydliga med vad expansionen ska bjuda på. Uppdragsbyggaren ska ge oss enkla “dra och släpp”-verktyg som ska låta oss bygga och dela egna uppdrag. History-paketet är i sin tur en rad utvecklarskapade uppdrag som ska återskapa historiska uppdrag som människan åtagit sig i den verkliga rymden. Låter spännande.

Expansionen adderar också en del annat smått och gott, däribland poäng så att vi ska kunna jämföra våra framgångar (och floppar!) med andra spelare. När expansionen släpps står skrivet i stjärnorna men Squad bedyrar att de som köpte spelet innan april 2013 kommer att få härligheten gratis.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts