Kattälskare har släppt modd till Fallout 4

Kattälskare har släppt modd till Fallout 4

Säga vad man vill om Fallout 4, men de flesta av oss är överens över att man inte bör förvänta sig särskilt realistiskt beteende hos ödemarkens invånare, varken i det här spelet eller i Bethesdas övriga alster. De flesta människor går omkring som robotar (och folk tycker att Mass Effect: Andromedas animationer är dåliga!) och djurlivet tar gärna sitt pick och pack och springer raka vägen upp för närmaste släta bergsvägg.

“Nog får vara nog!” tänkte förmodligen kattälskaren Greslin innan han började snickra ihop en helt egen modd till Fallout 4. Behesdas katter förses inte med några färdigheter överhuvudtaget, men i den här modden höjs deras perception till 8, agilty till 10, luck till 10, hälsopängen till 50 och helningstakten till 10. Det enda av värdena som var något än noll i omoddat tillstånd var hälsopoängen (som är 25 i Bethesdas regi).

Vidare kan katterna inte längre öppna dörrar (vilket oftast också stämmer överens med verkligheten) och de undviker även vägar. Greslin aktiverade också något som kallas för “advanced avoidance”, mest för att det lät bra. More Realistic Cats finns på Nexus. Mjau!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts