Intrycksvideo: Mass Effect: Andromeda!

Intrycksvideo: Mass Effect: Andromeda!

Gårdagen var en glädjens dag i det Holmströmianska hushållet. En recensionskod av Biowares nästa rollspelsepos Mass Effect: Andromeda dunkade ner i min inkorg med buller och bång och jag tackade Garrus för att han hade hörsammat min bön. Jag ögnade igenom recensionsguiden (som jag inte får berätta något om överhuvudtaget) och kom snabbt fram till att jag borde spela in en video med mina omedelbara första intryck, det vill säga utan att överhuvudtaget ha spelat spelet tidigare.

Så jag chansade med mina inspelningsinställningar: upplösningen och bildhastigheten träffade hyfsat mitt i prick, men ljudmixen blev väldigt, väldigt misslyckad, så när de första eldstriderna brakade igång kunde man knappt höra min röst överhuvudtaget. Därmed skippade jag idén att försöka rädda den videon (extra lätt beslut med tanke på att både spel- och mikrofonljudet ballade ur mot slutet i den exporterade filen) vilket ledde till att jag spelade in ännu en video tidigare idag, belägen lite senare i storyn än prologen och det första uppdraget.

Dock märkte jag att en lite väl vass spoiler letade sig in i misstag (även om jag faktiskt tog för givet att den berörda händelsen skulle inträffa, enbart baserat på officiella intervjuer och trailer) så efter att ha renderat om videon än en gång kunde jag slutligen slänga upp den på vår Youtube-kanal. Håll till godo och prenumerera om ni tycker att det här med intrycksvideor av svidande heta spel är en bra idé. Mild spoilervarning utfärdas!

Intryck: Mass Effect: Andromeda

Benny har börjat spela Biowares nya sci-fi-epos. Lätt spoilervarning utfärdas!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts