Idag släpps Ghost Recon Wildlands, därför ny trailer

Idag släpps Ghost Recon Wildlands, därför ny trailer

Med tanke på att du ska bli ett “spöke” innehåller släpptrailern från Ghost Recon Wildlands oklädsamt mycket explosioner, biljakter och pangpangande. Nåväl, Ubisofts andra stora actionsatsning på en månad, efter lyckade For Honor, ser lovande ut, och idag är det äntligen dags för skarp release av nästa Ghost Recon-kapitel.

Med tanke på att Ubisoft ligger bakom titlar som Assassin’s Creed och Far Cry är löftet om deras största öppna värld någonsin vågat. Förhoppningsvis motsvarar innehållet den tilltagna storleken.

– En levande, reaktiv öppen värld där varje individuellt beslut du fattar har långtgående konsekvenser, lovar Ubi i pressutskicket. Spela varje uppdrag som du vill: med stealth för att under tystnad oskadliggöra fienden, utveckla en plan och genomför den perfekt för att ta ner dina måltavlor eller lägg helt enkelt dina händer på det mest dödliga vapen du kan hitta och sätt igång.

Det är löften vi har hört förut men av de första betygen att döma lever Wildlands upp till många av dem.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Launch Trailer (Gameplay) [US]

Your mission is about to begin. Enter the Wildlands and dismantle the Santa Blanca Cartel any way you choose. Ghost Recon Wildlands launches 03.07.17. Download “Ready or Not” by Mischa “Book” Chillak Ft. Esthero here: https://itunes.apple.com/us/album/ready-or-not-feat-esthero-single/id928565070 In Ghost Recon Wildlands, you decide how to take down the cartel.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts