I Mass Effect: Andromeda kan du prata med 1200 olika karaktärer

I Mass Effect: Andromeda kan du prata med 1200 olika karaktärer

Som ni är väl medvetna om står det i grundlagen att vi varje dag måste publicera minst en nyhet om Mass Effect: Andromeda åtminstone tills dagen det släpps (23e mars, om du behövde påminnas) och idag är minsann inget undantag.

I en stream från PAX East pratade regissören Mac Walters om spelets imponerande omfångsrika karaktärsgalleri som alltså kommer att innefatta över 1200 unika karaktärer med röster, vilket är nästan dubbelt så många som de 670 som fanns i Mass Effect 3.

Våra brittiska motparter pratade även med producenten Michael Gamble som förtydligade saken:

– Antalet karaktärer är större men mängden saker du och varje karaktär kan prata om är också större, speciellt när det kommer till din trupp där vi lagt vårt fokus. Vi såg till att dina truppmedlemmar är utvecklare och du kan göra olika saker med dem, vilket i sin tur påverkar konversationerna.

Så inte nog med att det nu finns dubbel så många att tjöta med, det finns dessutom mycket mer att tjöta med dem om. Den som gillar att tjöta har alltså ännu mer anledning att se fram emot den 23e mars. Vill du kolla in hela streamen kan du göra det här:

PAX East 2017 – LIVE from the Twitch booth 3/10-3/12 – schedules & more @ twitch.tv/event/pax

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts