Så hittar du omedelbart ett av de bästa vapnen i Ghost Recon: Wildlands

Så hittar du omedelbart ett av de bästa vapnen i Ghost Recon: Wildlands

Denna kraftfulla sniper rifle ger dig ett stort försprång så fort spelet börjar.

Ac PC Gamer-redaktionen

Tack vare Ghost Recon: Wildlands enorma karta är ett av spelets roligaste taktiska inslag att leka krypskytt och pricka fiendesoldater från långa avstånd. Men utan ett pålitligt gevär får du nöja dig med de hyfsade vapen Wildlands långsamt förser dig med under de tidiga story-uppdragen. Skit i dem, säger vi. Du kan nämligen komma åt ett av spelets bästa krypskyttegevär, MSR, i samma ögonblick som spelet börjar.

För att hitta MSR behöver du öppna din karta och markera Montuyoc-regionen. Placera en waypoint längst västerut i regionen, hoppa in i en bil och börja köra. Så länge du håller dig på vägen kommer de flesta fiendefraktioner låta dig vara, trots att Montuyocs svårighetsgrad är fem dödskallar. (Vi är inte helt säkra på exakt vad en dödskalle representerar, men vi vet att fem av dem i rad inte är goda nyheter.)

Om din rutt tar dig igenom en farlig sektion av kartan behöver du bara ta en offroad-omväg. De flesta fordon i Ghost Recon: Wildlands har inga problem med att köra upp längs branta sluttningar eller över stenbumlingar som i verkligheten hade reducerat ett terrängfordon till kaffeved.

Medan du kör kommer delar av kartan som tidigare var mörka lysas upp, och därmed avslöja intressanta platser samt låsa upp checkpoints. Du behöver med andra ord inte oroa dig om du råkar hamna i en eldstrid och dör – när du respawnar kommer du kunna teleportera tillbaka dig till samma område utan problem.

När du kört tillräckligt långt västerut kommer du hamna i Araca Village. Alldeles söderut hittar du Choza Padre Mine, vår destination. Men dundra inte in där som om du äger stället. Att smyga sig in är betydligt lättare än att kämpa sig igenom horder av fiendesoldater man råkar provocera i onödan.

Den ljusblåa linjen visar vart du vill åka.

Utanför gruvans ingång håller fyra soldater vakt, inklusive en krypskytt ovanpå byggnaden längst till väster. Kryp långsamt framåt och eliminera fienderna en efter en med ljuddämpade vapen – om du inte vill öva på sync shots med vänner eller AI-kamrater, vill säga. När du rensat bort dessa fyra soldater så blicka österut för att hitta entrén till själva gruvan.

Använd kikare, en drönare och night vision för att i lugn och ro eliminera fienderna i din direkta skottlinje. Gå sedan rakt in och sväng vänster så snart du har möjlighet. Fortsätt därefter hukande tills du hör fienderna och kan döda dem med ett ljuddämpat vapen. Det kommer förmodligen finnas en eller ett par av dem som patrullerar tunnlarna.

Till slut kommer du fram till en återvändsgränd – där vapenlådan vi letar efter väntar. Öppna den för att hitta MSR-geväret.

Kolla bara in det här lilla monstrets stats. För att verkligen dra nytta av det behöver du hitta ett gäng modifikationer, men dess stats för skada, träffsäkerhet, räckvidd och penetration är långt bättre än någonting annat du kan hitta i början av spelet. Teleportera dig ut från gruvan och börja bekanta dig med MSR under de tidiga uppdragen. Måla det i dina favoritfärger. Skeda det på kvällen. Skriv små noveller till dess ära. Det är ditt nu.

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts