Så craftar du Shepards N7-rustning i Mass Effect: Andromeda

Så craftar du Shepards N7-rustning i Mass Effect: Andromeda

Cosplaya seriens klassiska hjälte i det nya spelet.

Av PC Gamer-redaktionen

Delvis tack vare våra kollegor på GamesRadar har vi noterat att det finns en N7-rustning undanstuvad på Mass Effect: Andromedas research-skärm. Researcha den, bygg den, justera färgerna – och simsalabim så har du den klassiska Mass Effect-looken från ursprungstrilogin. Vi saknar Commander Shepard, men eftersom hon knappast lär dyka upp i Andromeda efter hundratals år – hon är bara en dammig benhög vid det här laget – kan det åtminstone vara passande att hedra hennes minne med en grå och röd rustning.

Först av allt behöver du samla ett gäng Milky Way-researchpoäng. Dessa hittar man för det mesta genom att scanna teknologi, så gör det till en vana att kika igenom ditt scannerfönster för att se om det finns något du kan mjölka lite poäng ur. När du väl har skramlat ihop 250 poäng kan du researcha hela rustningen.

Bege dig sedan till en research-station – den på ditt skepp är belägen vid bordet i mitten, med AVP- och Strike Team-terminalerna – och leta upp N7-rustningen under ”Milky Way Technology”. Researcha alla rustningens delar, backa ut ur research-menyn, och gå sedan in i development-menyn. Här kommer den kluriga delen: för att konstruera detta klassiska pansar kommer du behöva en massa Omni-Gel-behållare, koppar, iridium och platina.

Läs också: Blandade åsikter om Mass Effect: Andromeda

Själva hade vi samligt ihop massor av Omni-Gel när vi väl researchade rustningen, så metallerna var det knivigaste att hosta upp. Platina kan hittas på Kadara genom att använda Nomad för gruvdrift, och det finns kopparlager på både Kadara och Voeld. Du kan också komma över råmaterial genom att bryta ner vapen och rustningar på inventory-skärmen, vilket är en enkel metod – spelar du länge nog kommer du samla ihop en massa skräp. Det svåraste elementet att hitta, åtminstone av vår erfarenhet att döma, är iridium. Vi tvingades köpa det från försäljaren på Nexus. Det är dock dyrt, så du kan bli tvungen att sälja en del av ditt skräp för att ha råd med det.

När rustningen väl craftats från developmeny-menyn är det bara att utrusta dig med den (du kan göra detta i luftslussen vid Tempest-bron, alternativt innan du landar på en fientlig planet) och bege dig till din hytt. Väl där kan du börja finjustera färgerna. Satsa på ett urval av gråa nyanser – från mörka till ljusa – för färg 1–3, samt mönster 1 i rött.

Tada! Nu är du Commander Shepard igen. Typ. Eller egentligen inte alls. Men det är ingen dålig rustning – varje del ökar biotic-skada och förstärker sköldarna, medan bröststycket även skyndar på biotic-uppladdningen. Och att ha på sig en så pass berömd rustning kan ha andra effekter också. Tro oss, du kommer förstå vad vi menar på Eos.

Läs också: Internet gör sig lustigt över Mass Effect: Andromedas animationer

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts