HeatoN:s fortsatta Mästarnas mästare-äventyr – spoiler alert!

HeatoN:s fortsatta Mästarnas mästare-äventyr – spoiler alert!

Bild: SVT

Jag har ännu inte hunnit se andra avsnittet av Mästarnas mästare (det kan du och jag göra här – nej det kan vi inte längre, men här har du en hoper andra Heatonklipp från SVT Play!), men på grund av vår uppkopplade verklighet råkade jag ändå spoila upplevelsen i morse, så SPOILER ALERT y’all:

Emil Christensen blev den förste att lämna årets omgång. Redan under förra veckan stod det klart att hans tyngd inte var till en fördel i flera av tävlingarna, vilket under söndagens avsnitt underströks där “HeatoN” kom sist eller näst sist i de olika grenarna innan han slutligen förlorade en duell mot simmaren Josefin Lillhage.

Rubrikbilden är också talande och det säger sig självt att det är en direkt nackdel att vara stor och stark när man ska hänga i en stång. Ändå ska vi hylla programmets allra första e-sport-deltagare. Han har fått idel nätkärlek och omvänt många tvivlare. Visserligen har en del alltjämt kritiserat hans medverkan men i slutändan kan – nej, ska! – vi ändå se detta som en stor seger för både HeatoN och e-sporten.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts