Här är systemkraven för Middle-Earth: Shadow of War

Här är systemkraven för Middle-Earth: Shadow of War

Knappt har vi hunnit återhämta oss från den knockande utannonseringen av Middle-Earth: Shadow of War i måndags innan vi får ta del av de officiella systemkraven. Mig veterligen har det här aldrig hänt tidigare, att vi fått reda på ett storspels existens och redan två dagar senare vet hur bra burk som krävs för att driva det. I och för sig släpps spelet redan den 25 augusti, så tekniken kanske redan är spikad vid det här laget.

Hur som helst, Middle-Earth: Shadow of War har en sida på Steam där vi får se vad de tre olika utgåvorna kommer kosta (standard för 60 euro, silver för 80 euro och guld för 100 euro) och vad man får om man förbokar spelet (Legendary Champions War Party och Epic Sword of Dominion, vad nu dessa slumpmässiga ord betyder). Vi får också, givetvis, reda på de officiella systemkraven och de rekommenderade specifikationerna.

Minimum:

 • OS: Windows 7 SP1 med plattformsuppdatering för Windows 7
 • Processor: Intel i5-2550K, 3.4 GHz
 • Minne: 8 GB RAM
 • Grafikkort: GeForce GTX 670 | Radeon HD 7950
 • Direct X: Version 11
 • Nätverk: Bredbandsuppkoppling
 • Lagringsutrymme: 60 GB

Rekommenderat:

 • OS: Windows 10 version 14393.102 eller högre
 • Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz
 • Minne: 16 GB RAM
 • Grafikkort: GeForce GTX 970 eller GeForce GTX 1060 | Radeon R9 290X eller Radeon RX 480
 • Direct X: Version 11
 • Lagringsutrymme: 60 GB

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts