Här är systemkraven för Dawn of War 3

Här är systemkraven för Dawn of War 3

Under gårdagen fick vi reda på att Relic Entertainments strategiepos Dawn of War 3 kommer släppas i vår, måndagen den 27 april. Jocke Kilman passade även på att rycka tag i Relic speldesigner Carolina Mastretta för att diskutera vad vi kan förvänta oss av spelets onlinedel.

Nu har Relic lagt upp en FAQ-sektion om förhandsbokningar på spelets hemsida. Vi får reda på att spelet släpps i tre olika utgåvor: Basic Edition för 60 euro, Limited Edition för 65 euro och slutligen Collector’s Edition för massiva 120 euro. Den sistnämnda hittar ni mer information om här och man får bland annat en fin fantasyhammare och det officiella soundtracket.

Bland förhandsbeställningsbonusarna hittar vi ett gäng Heta Skins™, både för för Dawn of War 3 och Relics tidigare klassiker Company of Heroes 2. Slutligen har man också offentliggjort de officiella systemkraven och de rekommenderade specifikationerna. De är som följer.

Minimum

  • 64-bit Windows 7
  • 3GHz i3 eller motsvarande
  • 4GB RAM
  • 1GB Nvidia Geforce 460 eller AMD 6950

Rekommenderat

  • 64-bit Windows 10
  • 3GHz i5 eller motsvarande
  • 8GB RAM
  • 2GB Nvidia Geforce 770 eller AMD 7970

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts