Här är lanseringstrailern för Troll and I

Här är lanseringstrailern för Troll and I

Troll and I är det nya spelet av brittiska studion Spiral House, och äger rum i de skandinaviska bergen under 50-talet. Man tar rollen som tonårspojken Otto och tvingas fly ut i vildmarken efter att hembyn blivit plundrad av jägare. Inom kort möter Otto det stora håriga trollet Troll (som jägarna också är ute efter) och tillsammans slåss de mot fiender, löser pussel och tillverkar utrustning.

Troll and I har stöd för co-op via delad skärm (dock inte online) och om man spelar ensam kan man byta mellan karaktärerna med ett enkelt knapptryck. Under vissa sekvenser måste Otto rida på Troll för att ta sig förbi saker som branta klippväggar, eller varför inte bara hålla sig undan medan Troll stampar ihjäl elaka jägare och orcher som klättrar upp ur underjorden.

Troll and I släpps idag och därför kan ni beskåda en bombastisk lanseringstrailer nedan. Produktsidan på Steam hittar ni här, men eftersom spelet inte låsts upp riktigt ännu i skrivande stund har vi ingen exakt information om prislappen. Konsolversionerna kostar dock 50 dollar på Amazon, vilket känns lite i det dyraste laget?

TROLL AND I – LAUNCH TRAILER

The epic tale of friendship and survival is now available! Play Troll and I today, solo or with a friend in couch co-op. Discover a world of magic and mayhem as you traverse a brutal wilderness, playing as both an adolescent boy, Otto, and his unlikely companion – the fierce and giant Troll.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts