Här är lanseringstrailern för Snake Pass

Här är lanseringstrailern för Snake Pass

Vi skriver 2017 och de tredimensionella plattformsäventyren är tillbaka med besked.

Det charmiga Poi lyckades förvisso inte övertyga vår recensent Fredrik Eriksson fullt ut, men senare i år väntar spel som danska A Hat in Time, nyversionen av Xboxklassikern Voodoo Vince och sist men inte minst Playtonic Games Yooka-Laylee, vars Kickstarter-succé med all säkerhet kan beskyllas (eller hyllas) för den pågående trenden.

Brittiska racingsexperterna Sumo Digital vill också vara med och leka. Deras Snake Pass skiljer sig från mängden för att man, tja, spelar som en orm, och därför måste åla sig fram istället för att trippelhoppa över bottenlösa stup. Snake Pass är ute nu, finns på Steam, kostar 20 euro och lanseringstrailern, ja den ser ni här nedan. Åla lugnt!

Snake Pass Launch Trailer (2017) | Sumo Digital

Snake Pass OUT NOW on all platforms! THINK LIKE A SNAKE! Slither, coil and climb your way to the top of Haven Tor in this one of a kind physics based, puzzle platform adventure from award winning independent studio Sumo Digital!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts