Här är lanseringstrailern för Flatout 4: Total Insanity

Här är lanseringstrailern för Flatout 4: Total Insanity

Det var i februari som vi först blev medvetna om att franska WRC-utvecklarna Kylotonn Racings nya spel Flatout 4: Ultimate Carnage var planerat för en Steam-release någon gång i april. Av allt att döma är det här fortfarande fallet (även om spelet tills vidare saknar en butikssida på Steam, vilket känns lite olustigt) men det innebär inte att konsolversionerna sitter och trycker i garaget.

Flatout 4: Total Insanity är ute nu till Playstation 4 och Xbox One, och därför kan vi kolla in den officiella lanseringstrailern här nedan. Saker och ting är som de brukar i den här serien (trots att de ursprungliga utvecklarna Bugbear ej längre är involverade) och vi bjuds på en blandning av fysikbaserade upptåg i både klassiska offroadmiljöer och gigantiska stålkupoler. Sedan tidigare vet vi också att de klassiska ragdollminispelen gör comeback i all sin mordiska kreativitet.

Här är lanseringstrailern för konsolversionerna av Flatout 4: Total Insanity.

FlatOut 4: Total Insanity – Launch Trailer

FlatOut 4: Total Insanity is out now! Check out this new trailer. Subscribe to GameSpot Trailers! http://youtube.com/GameSpotTrailers?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts