Här är lanseringstrailern för Disc Jam

Här är lanseringstrailern för Disc Jam

Under gårdagen släppte kaliforniska indiestudion High Horse Entertainment sitt futuristiska sportspel Disc JamSteam. Användaromdömet är hittills “mycket positivt” och vi på PC Gamer har inlett jakten på en recensionskod. Detta spel verkar nämligen vara något utöver det vanliga.

I korthet handlar det om en vidareutveckling av det klassiska Neo Geo-spelet Windjammers från 1994. Spelarna kastar en frisbee åt varandra i singel- eller dubbelmatcher och kan använda sig av spektakulära specialkast för att finta bort sina motståndare. Man kan välja bland bland ett gäng färgstarka karaktärer med olika styrkor och svagheter, och göra upp antingen över internet eller delad skärm hemma i soffan.

Spelet är prissänkt med 33 % på Steam (10 euro och 4 cent) fram tills nästa tisdag, den 14 mars. Här är lanseringstrailern för Disc Jam.

Disc Jam | Launch Trailer | PS4

Ready for some futuristic, fire-powered frisbee? Become a true champion in the sport of tomorrow where all that stands between you and a flaming throwing disc is the mid-court net. Disc Jam is out now on PS4

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts