Här är introt till Rain World

Här är introt till Rain World

I januari tog vi en titt på ett gäng imponerande animerade giffar från det Kickstarter-finansierade plattformsäventyret Rain World. Spelet utvecklas av den Boston-baserade indiestudion Videocult och det var ursprungligen tänkt att det skulle släppas i december 2014. Nu, över två år senare, är det äntligen dags.

Rain World släpps imorgon (ja, imorgon) och kostar i skrivande stund 16 euro på Steam, en summa som höjs till det ordinarie priset på 20 euro om cirka 30 timmar. Lanseringen till ära kan vi beskåda spelets stämningsfulla introfilm här nedan, tillsammans med en video som släpptes förra veckan och belyser ljuddesignen i det pixelsköna och till synes även rejält tungsinta äventyret.

Rain World | Opening Cinematic | Adult Swim Games

Preorder Rain World on PS4 (https://store.playstation.com/#!/en-us/games/rain-world/cid=UP0151-CUSA04196_00-RAINWORLD0000000) and Steam (http://store.steampowered.com/app/312520/)

Let’s Talk about some Rain World Audio: Deluxe Edition

A slightly longer version of this video that was done for a magazine article and then never used. Original is here: https://www.youtube.com/watch?v=MhppIJDWOgM

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts