Här är den första trailern för Outcast: Second Contact

Här är den första trailern för Outcast: Second Contact

Den 31 maj 2016 var en glädjens dag på dessa sidor. Det var nämligen exakt då som vi fick reda på att superklassikern Outcast från 1999 (ett av ytterst få spel som nått upp till den magiska 96 procentsgränsen i vår tidnings historia) skulle få en remake kallad Outcast: Second Contact.

Några månader senare fick vi de första förträffligt vackra skärmskotten från Appeals återuppståndna spel, och nu är det dags för den allra första trailern. Själv har jag bara spelat Outcast i någon ynka timme (det var lite för avancerat för att mitt tonåriga jag skulle förstå vad som pågick) så jag kan inte direkt uttala mig om vad som är “nytt” i den här trailern, och konstaterar därför kallt att de färggranna miljöerna verkar sanslöst mysiga samtidigt som animationerna kanske framstår som lite gammaldags?

Här är den första trailern för Outcast: Second Contact. Spelet kommer släppas till Steam, men i dagsläget har vi ingen större aning om när. Senast vi skrev om spelet siktade man fortfarande på lansering under mars 2017, men de planerna gick uppenbarligen i stöpet.

Outcast – Second Contact – Debut Trailer [ESRB]

The Ulukaï is back! In the near future, humanity has discovered it is not alone in the universe, or rather universes. Alas, first contact with intelligent beings turns disastrous when a probe sent by the US government is destroyed by the natives of a world called Adelpha.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts