Här är den första teasern för Destiny 2

Här är den första teasern för Destiny 2

Jag vet inte med er, men själv har jag alltid haft intrycket av att Bungie ofta tar sig själva på överdrivet stort allvar. Deras Halo-spel var till stora delar helt humorbefriade och gravallvarliga, och jag fick ungefär samma intryck av Destiny när jag spelade det några timmar under 2015 och hyfsat omedelbart kom fram till att det här med lootbaserade shooters inte var något för mig.

Därför kommer den första teasertrailern för Destiny 2 som något av en överraskning. En robot sitter i en bar och skryter avslappnat om hur han sköt jättemånga “dudes” och “guys” vid någon sorts möte (han minns inte riktigt vad det handlade om) och alla former av högtidligt berättande och tungrodd lore lyser med sin frånvaro. Är det här en första indikation på att Destiny 2 blir en mer lättsinnig historia än originalet? Det känns onekligen så.

Imorgon kväll kl. 19:00 svensk tid (om jag inte räknat helt fel) lär vi få reda på svaret i den första officiella trailern. Förhoppningsvis bekräftas också de tilltänkta plattformarna för spelet, inklusive en tungt antydd pc-version. Hur som helst är vi redan hyfsat säkra på att lanseringsdatumet blir den 8 september.

Här är den första teasern för Destiny 2.

Destiny 2 – “Last Call” Teaser

Watch the Destiny 2 Worldwide Reveal Trailer on March 30th at 10AM PT. FOLLOW DESTINY: Facebook: https://www.facebook.com/DestinyTheGame Twitter: https://www.twitter.com/destinythegame Instagram: https://www.instagram.com/destinythegame FOLLOW BUNGIE: Facebook: https://www.facebook.com/Bungie/ Twitter: https://www.twitter.com/bungie Instagram: https://www.instagram.com/bungie/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts