Boliv it! Wildlands får ett varmt mottagande

Boliv it! Wildlands får ett varmt mottagande

“Fick error när jag försökte joina”, “Krasch”, “Blev utslängd”, “Session unreachable. Tarija-00005”, “Tarja Halonen strikes again!”. När kaosredaktionen vigde gårdagskvällen åt Ghost Recon Wildlands gick det inte helt smärtfritt. När aftonen var till ända hade vi emellertid över tre timmars filmmaterial. Mission accomplished!

Det går bra nu, Wildlands. Kritikerna är nöjda, på Opencritic snittar Ubis största öppna värld någonsin på mer än stabila 81 av 100. 81 procent av spelarna är dessutom nöjda på Steam. Att såväl kritiker som gamers är nöjda bäddar för co-op i kalasform och vår maffiga recension av open world-kolossen läser du snart nog.

Spana in släpptrailern, hur spelet ser ut på pc eller hur framtidsplanerna ser ut för Wildlands. Eller så kan du kika på hur det såg ut när Benny “Tarja” Holmström försökte spela betan för en vecka sedan.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts