Första bilderna från Guardians of the Galaxy

Första bilderna från Guardians of the Galaxy

Det var i mitten av november som vi först blev medvetna om det nya Guardians of the Galaxy-projektet av Telltale Games. Ett SAG-AFTRA-dokument listade något som vid tidpunkten kallades för Guardians of the Galaxy: The Video Game a/k/a Blue Harvest, och det hela resulterade i en officiell utannonsering av Guardians of the Galaxy: The Telltale Series i början av december. Det var emellertid inte färdigläckt riktigt ännu då spelets synopsis sipprade ut via Gamestop i januari.

Nu har vi dock äntligen fått ta del av ny information på Telltales och Marvels egna villkor. Nedan hittar ni fyra fräscha skärmdumpar och ovan ser ni den officiella logotypen. Vi får också reda på att Scott Porter (The Walking Dead: The Telltale Series) lånar sin röst till äventyrets huvudroll Star-Lord, och han får sällskap av Emily O’Brien  (Middle Earth: Shadow of Mordor) som Gamora, Nolan North (Uncharted) som Rocket, Brandon Paul Eells (Watch Dogs) som Drax och slutligen Adam Harrington (The Wolf Among Us) som Groot.

Guardians of the Galaxy kommer visas upp i spelbar form under SXSW den 17 mars i Austin, Texas, där publiken kommer få se en tidig version av seriens första avsnitt och bestämma händelseförloppet med hjälp av crowd play, multiplayerläget som introducerades i och med  fjolårets Batman: The Telltale Series. Vi lär få anledning att återkomma då, inte minst eftersom Guardians of the Galaxy kommer dra igång redan i vår.

Här är de nya skärmskotten.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts