Fire Pro Wrestling World kommer till Steam

Fire Pro Wrestling World kommer till Steam

Namnet Fire Pro Wrestling kanske inte säger oss västerländska pc-spelare så himla mycket, men borta i Japan är serien smått legendarisk (har jag fått intrycket av i alla fall, jag är ju inte japan). Den första delen släpptes redan 1989 och sedan dess har det kommit sisådär tjugo uppföljare, varav den senaste nådde Xbox 360 under 2012.

Nu har vi dock fått reda på att viloperioden är över och att Fire Pro Wrestling World kommer släppas som early access på Steam någon gång under det andra kvartalet. Excentriske spelskaparen Goichi Suda slog igenom i branschen när han regisserade Super Fire Pro Wrestling 3 Final Bout 1993, och även om han inte är involverad i det nya spelet ger han det sin välsignelse i klippet nedan. “Let’s Party Night!”.

「FIRE PRO WRESTLING WORLD」 須田剛一ビデオメッセージ

北米時間の2017年3月2日,スパイク・チュンソフトは,GDC 2017で「Spike Chunsoft Press Party」を開催し,発売を予定しているタイトルを関係者およびプレスに公開した。12年ぶりのファイヤープロレスリングシリーズ最新作「FIRE PRO WRESTLING WORLD」などが発表された,同イベントの内容をお伝えしよう。

Fire Pro Wrestling World utvecklas av Danganronpa-studion Spike Chunsoft och kommer bjuda på onlineuppgörelser, ett dödsmatchläge (stålbur, ståltråd och landminor) och stora möjligheter att skräddarsy sin egen spelupplevelse med hjälp av unika ringmattor, bälten, logotyper, domare och brottare. De sistnämnda har till och med sina egna AI-rutiner för att man verkligen ska kunna utforma deras personlighet.

Här är den första gameplaytrailern för Fire Pro Wrestling World.

Fire Pro Wrestling World – Announcement Trailer

Coming to Steam Early Access in Q2 2017 with a PlayStation 4 release in the future. Steam Store page: : http://store.steampowered.com/app/564230 The greatest grappling game returns to take on the world! Customize every aspect of the match, from your wrestler to the ring itself, in your fight for the championship belt.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts