Färgrika, förunderliga Future Unfolding ute nu

Färgrika, förunderliga Future Unfolding ute nu

Jag har sett trailern flera gånger men jag kan ändå inte riktigt greppa vad Future Unfolding är för något. På Steam, där det precis har släppts, beskrivs det som ett actionäventyr som “låter dig utforska mystiska landskap fyllda med liv”. Du “tyder surrealistisk logik i världen och öppnar upp nya områden att utforska”.

Surrealistisk logik? Nej, jag blir inte klokare – men jag blir nyfiken. Jocke Kilman håller i detta nu på att utforska den här fascinerande världen och ska vara redo med recension inom kort. Den kan bli välkommen för i det här spelet existerar inga tutorials och ingen som säger åt dig vad du ska göra. Att gå vilse är en del av nöjet.

Future Unfolding – Coming 15th March 2017

PC and Mac release on March 15th, 2017. PlayStation 4 and Linux later this year. http://www.futureunfolding.com Future Unfolding is an action adventure that is all about exploration. Your goal is to unfold the mysteries and secrets hidden in the beautiful landscapes around you. There are no tutorials, and no one is telling you what to do.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts