En titt på PvP i The Elder Scrolls Online: Morrowind

En titt på PvP i The Elder Scrolls Online: Morrowind

Under januari månads döende timmar avslöjades den nya expansion till det massiva onlinerollspelet The Elder Scrolls Online. Den kallas Morrowind och tar med oss till ikoniska platser från The Elder Scrolls III: Morrowind, fast 700 år tidigare, vilket gör att utvecklarna hos Zenimax både kan ha kvar den nostalgiska kakan och äta den.

I februari följde vi upp med de första gameplaysekvenserna i en bombastisk trailer, och nu är det dags för en ny titt på spelet. Den här gången är PvP i fokus, och Bethesda reste till PAX East-mässan som nyligen ordnades i Boston för att låta allmänheten lägga sina labbar på spelet.

Eller ja, allmänheten och allmänheten, själv tycker jag flera av de personer som uttalar sig i trailern verkar lite för entusiastiska för sitt eget bästa (“jag har redan förhandsbokat det!”). Men Grandma Shirley är ju där och har roligt så jag ska sluta vara så pessimistisk och anta det värsta.

The Elder Scrolls Online: Morrowind släpps den 6 juni och kommer säljas både som ett fristående spel eller som en uppgradering till basutgåvan Tamriel Unlimited. Här är den nya PvP-trailern.

The Elder Scrolls Online: Morrowind – Battlegrounds PvP Highlights (PEGI)

A few weeks ago, we provided fans their first hands-on opportunity to try Battlegrounds at PAX East 2017, our upcoming small-scale, fast-paced PvP game mode for three teams of four players (4v4v4). Watch our highlights video to see some of the PAX players in action, battling it out with new Warden characters live on the show floor!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts