En oredigerad halvtimme från Nier: Automata

En oredigerad halvtimme från Nier: Automata

Den senaste demonstrationen av Nier: Automata ger oss 27 minuter oredigerat gameplay vilket ju är ett bättre sätt att känna ett spel på pulsen än tillrättalagda, välregisserade trailers (även om de är fina också).

Rollspelselement och spelsystem som fiske, ridande och quest-hubbar är några av bitarna som avhandlas.

Vad som däremot inte klargörs är när vi får se Nier: Automata på pc. Ena dagen såg det med stor säkerhet ut att försenas av piratskäl, nästa dag hintade en trailer om att det inte alls skulle skjutas upp. Det släpps om en vecka till konsol men ännu har vi inget pc-datum att luta oss mot. Kom igen, Square Enix.

NieR: Automata – Exploring Earth’s Distant Future – 27 Minutes of Uninterrupted Gameplay

In the distant future of NieR: Automata, YoRHa android units 2B and 9S embark on a journey to rid the Earth of machine lifeforms for the glory of mankind. Watch 30 minutes of uncut gameplay revealing RPG elements of the game including immersive questlines, 17 different pod skills, the “Plug-in-Chip” system, and a peek into how players live and die as androids in this post-apocalyptic world.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts