Eddy Gordo kommer till Tekken 7

Eddy Gordo kommer till Tekken 7

Det må ha tagit över 20 år, men snart kommer Namcos anrika fightingspel Tekken äntligen göra pc-debut. Tekken 7 släpps till Steam den 2 juni och om man förhandsbeställer spelet får man tillgång till den sömniga vampyren Eliza som spelbar karaktär.

Vi vet också att den lurviga duon Kuma och Panda tillhör laguppställningen tillsammans med den eldige spanjoren Miguel samt den rundlagde Bob och ilsnabba Master Raven. Nu har ännu en ny karaktär avslöjats, nämligen den dansanta, smidiga och välklädda brasilianaren Eddy Gordo.

Här är den nya trailern som presenterar Eddy Gordo.

TEKKEN 7 – Eddy Gordo Character Reveal Trailer | PS4, XB1, PC

Eddy Gordo makes his return in TEKKEN 7! Eddy is seeking retribution for the death of his Capoeira master. Mishima Zaibatsu is in his crosshairs and he’s not letting anyone or anything stop him. TEKKEN 7 will be available for PS4, XB1 and PC (Via Steam) on June 2, 2017.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts