Delta Force-serien finns på GOG nu!

Delta Force-serien finns på GOG nu!

Förra hösten fick vi reda på att THQ Nordic hade köpt rättigheterna till alla alla varumärken av gamla klassiska spelutvecklaren Novalogic. Utöver serier som Commanche, Joint Operations och Armored Fist ingick även givetvis rättigheterna till studions största serie av alla, nämligen Delta Force.

“Vi på PC Gamer hoppas att en komplett samling till GOG är den första punkten på dagordningen” skrev jag som avslutning på min nyhet. Ibland är det skönt att ha hundra procent rätt: Delta Force, Delta Force 2, Delta Force Xtreme, Delta Force: Black Hawk Down Platinum Pack, Delta Force: Land Warrior och Delta Force: Taks Force Dagger är alla tillgängliga på GOG från och med nu, antingen enskilt eller i paketform.

Prislapparna varierar mellan 1 dollar och 49 cent (Delta Force och Delta Force 2) och 5 dollar (Black Hawk Down och Xtreme). Om man vill ha alla spelen (och det vill man ju) kan man betala 17 dollar och 94 cent för det kompletta paketet. GOG-releaserna innehåller även ett par mindre buggfixar av Nova HQ-communityt, och man kan spela på deras inofficiella servrar i alla spel utom Delta Force: Xtreme. Multiplayer via Novaworld fungerar inte för tillfället men GOG jobbar på en lösning.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts