Datum och pris för Rime

Datum och pris för Rime

Jag håller på att spela The Legend of Zelda: Breath of the Wild just nu på min Wii U.

Det är rätt fruktansvärt jäkla bra, men eftersom det rör sig om en Nintendo-titel kommer spelet aldrig någonsin släppas till pc (även om Wii U-emulatorn Cemu redan gjort stora framsteg). Misströsta dock icke: i vår kommer vi få ett till synes alldeles utmärkt substitut.

Rime har förmodligen mer gemensamt med de tidigare Zelda-titlarna (och för den delen Team Ico-spelen på Playstation) än nydanande Breath of the Wild,  men om den tidigare trailern är något att gå efter kommer Rime absolut försöka komma åt samma njutningscenter i hjärnan som sina inspirationskällor.

Nu har vi äntligen fått ett releasedatum av Tequila Works: Rime släpps den 26 maj till pc och prislappen blir 30 dollar, en summa som spontant känns väldigt överenskomlig i det här sammanhanget. Om du vill veta mer om spelet så kan du kolla in hela 27 gameplayminuter här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts