Datum för Full Throttle Remastered

Datum för Full Throttle Remastered

För hela 22 år sedan släppte Lucasarts ifrån sig det bensindoftande biker-äventyret Full Throttle. Det är ett tag sedan nu, men sedan 90-talet har de gamla äventyrshjältarna fortsatt att inspirera otaliga efterföljare. Tim Schaeffer har å sin sida hunnit göra remasters av två av sina andra mästerverk, Day of the Tentacle (recenserat här) och Grim Fandango, och nu har turen alltså kommit till motorcykelknutten Ben att få sitt äventyr i Full Throttle uppdaterat till högupplöst grafik.

Double Fines remastrade version släpps 18 april i år, och går just nu att förhandsboka på GOG för 115 spänn (ordinarie pris 143kr). Med andra ord är det inte långt kvar innan vi kan dra ut på vägarna igen och vara så där outhärdligt hårda som bara Ben Throttle kan. Tills dess kan du med fördel se om trailern nedan.

Full Throttle Remastered – PSX 2016: First Look Trailer | PS4

Ben’s been double-crossed before, but this time they messed with his gang, they trashed his bike, and they’re about to come back for more. Originally released by LucasArts in 1995, Full Throttle is a classic graphic adventure game from industry legend Tim Schafer, telling the story of Ben Throttle, butt-kicking leader of biker gang the Polecats, who gets caught up in a take of motorcycles, mayhem and murder.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts