Gött! Danganronpa V3 bekräftat till pc

Gött! Danganronpa V3 bekräftat till pc

Första Danganronpa (recension) släpptes 2010. Pc-spelarna tvingades dock vänta till i fjol på en synnerligen mordisk visual novel. Tvåan följde tätt därpå. Danganronpa V3: Killing Harmony kommer däremot att släppas samtidigt till alla format och datumet du ska ringa in är den 26 september, vilket avslöjas i den nya trailern.

Återigen ska vi stifta bekantskap med teddybjörnen Monokuma, mordgåtor och ett gäng kidz fast i en lek på liv och död. (Låter som högstadiet IMHO.) Tredje delen introducerar logiskt nog en ny ensemble och bland nya mekaniker hittar vi lögner och debatter där eleverna delar upp sig i två lag för att debattera mot varandra.

Om du inte kan få nog av Danganronpa släpps actionstinna spin-offen Ultra Despair Girls till sommaren.

Danganronpa V3: Killing Harmony – Announcement Trailer

Coming September 26 to Windows PC. Steam Store Page: Coming soon! Welcome to a new world of Danganronpa, and prepare yourself for the biggest, most exhilarating episode yet. Set in a “psycho-cool” environment, a new cast of 16 characters find themselves kidnapped and imprisoned in a school.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts