Creative Assembly jobbar med nytt Warhammer och nästa historiska Total War “i en ny era”

Creative Assembly jobbar med nytt Warhammer och nästa historiska Total War “i en ny era”

Total War: Warhammer släpptes för ett år sedan, och förutom att förse sitt välsvarvade strategispel med nytt innehåll, så som rykande heta Bretonnia, har The Creative Assembly nu påbörjat arbetet med uppföljaren. Via brittiska PC Gamer säger studion att utvecklingen “varit igång under en tid”. Faktum är att man även planerar det tredje spelet, som också ska bli det sista i denna mäktiga fusion av Warhammer och Total War.

– Vi vill göra den mest otroliga fantasytrilogi som bara är möjlig, säger brand director Rob Bartholomew. Produktionen av uppföljaren till Total War: Warhammer har redan varit igång under en tid och är nu en fokuspunkt för studion. Det är dags att resa till nya land och upptäcka nya raser.

Bartholomew avslöjar också att arbetet med nästa historiska Total War är igång.

– Vårt historiska team jobbar på en stor trippel-A-titel placerad i era vi ännu inte har besökt. Över 1,2 miljoner spelar Total War varje månad, och majoriteten spelar de gamla titlarna. Detta har vi inte glömt.

Att det blir en ny era vet vi sedan tidigare, men det gör det inte mindre spännande.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts