Blandade åsikter om Mass Effect: Andromeda

Blandade åsikter om Mass Effect: Andromeda

Det är alltid spännande att spela spel innan embargot löpt ut. Vad kommer internet tycka när recensionsslussarna öppnas? I fallet Mass Effect: Andromeda lutar svaret åt ett trött “meh” och snittbetyget hos Metacritic ligger i skrivande stund på blygsamma 75 av 100 (samma siffra gäller även för Playstation 4-versionen med ett betydligt större antal recensioner som underlag). I jämförelsesyfte kan vi påpeka att Mass Effect snittade 89, Mass Effect 2 hela 94 och Mass Effect 3 89 av 100.

Själv gav jag spelet respektabla 84 % i vår recension vilket innebär att jag tydligen är en av spelets största förespråkare, en förkämpe för den goda smaken och de av oss som inte får allergiska utslag av lustiga animationer. Jag tycker att Mass Effect: Andromeda är utmärkt, faktum är att jag väljer det framom både Mass Effect 3 och Dragon Age: Inquisition de allra flesta dagar i veckan, även om spelet har en bra bit upp till både Mass Effect och Mass Effect 2 sett till ren kvalitet.

Om du av någon anledning kräver ännu mer information efter att ha läst vår recension kan du kolla in Fredriks mustiga nyhetsartikel från gårdagen som visar vägen till de flesta av våra mest relevanta skriverier om spelet. På vår Youtube-kanal hittar ni också hela fyra gameplayvideor, inklusive den alldeles nyss publicerade videorecensionen (som inte alls blev lika spoilertung som jag varnade om i klippets början, men visst, håll er borta om ni vill gå in i spelet helt ovetande).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts