Bioware om den omedelbara framtiden för Mass Effect: Andromeda

Bioware om den omedelbara framtiden för Mass Effect: Andromeda

Det har gått lite mer än en vecka sedan Mass Effect: Andromeda lanserades, och det mesta av snacket har kretsat kring de lustiga animationerna (tillsammans med de mindre lustiga personangreppen) och den allmänt oslipade slutprodukten.

På Metacritic snittar pc-versionen av spelet 76 av 100 (4.6 av 10 från användarna) och i vår recension här på PC Gamer delade undertecknad ut det finfina betyget 84 procent, vilket uppenbarligen gör mig till en av spelets allra främsta förespråkare. Jag gillar fortfarande det här spelet rejält, alla ofrånkomliga problem till trots.

Nu har utvecklarna Bioware lagt upp ett meddelande till sina spelare på sitt officiella Twitter-konto, som ni kan läsa i dess helhet här nedan. De bedyrar att all feedback (såväl positiv som negativ) är viktigt för “vårt fortsatta stöd för spelet” och vi kommer få reda på mer om de omedelbara planerna nästa tisdag, den 4 april.

Teamet arbetar fortfarande “dygnet runt” för att “samla information och ta fram lösningar” i syfte att förbättra och bygga vidare på Mass Effect: Andromeda. Vi återkommer till ärendet nästa tisdag, med andra ord.

BioWare on Twitter

A message from the @masseffect Andromeda team:

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts