Billigt på Humble

Billigt på Humble

Om du inte redan vänt in och ut på spargrisen under GOG:s vårrea kanske du är intresserad av en rad nya erbjudanden från konkurrenten Humble.

Devolver Digital Week bjuder på en lång rad titlar från den amerikanska utgivaren prisnedsatta med så mycket som 85 procent. Bland annat hittar vi bossrusharen Titan Souls och svenskutvecklade Hotline Miami 2 för 3 euro och 74 cent vardera, tillsammans med en rad Serious Sam– och Hatoful Boyfriend-spel (ni vet, den där dejtingsimulatorn där man raggar upp duvor).

Därtill har en ny Humble Jumbo Bundle också dragit igång, den åttonde i ordningen. Om man betalar mer än genomsnittet (6 dollar och 39 cent) får man tillgång till namnstarka titlar som co-op-festen Warhammer: End Times – Vermintide och det stilrena actionäventyret Jotun, och för tio dollar får man också med Första världskrigsskjutaren Verdun i paketet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts