46 spel för en dollar!

46 spel för en dollar!

Vi brukar skriva en hel del om Humble och deras fantastiska bundles på dessa sidor. Någon form av rekord slogs för några veckor sedan när Humble Freedom gav oss spel som The Witness, Stardew Valley, Day of the Tentacle Remastered, The Stanley Parable och ungefär tusen kvalitetstitlar till för blott 30 dollar (eller mer).

Faktum är att Humble ringat in bundle-marknaden till den grad att de gjort ordet till sitt eget (i alla fall i mitt huvud). Så då är det ju nyttigt att ibland bli påmind om att så inte är fallet, andra onlinebutiker får också plocka ihop bundles om de vill. Som Bundle Stars, som vi nu för allra första gången fått anledning att lyfta fram på dessa sidor.

Dollar Ultra Bundle går att inhandla under 11 dagar framåt. För en (1) dollar får man just nu hela 46 Steam-spel. Förvisso handlar det om titlar de flesta av oss aldrig hört talas om (själv kände jag enbart igen Drive Megapolis eftersom jag sedan tidigare äger det på Steam utan att riktigt veta varför). Men 46 spel är alltid 46 spel, och den kompletta listan är som följer. Flera av dem handlar om en hund. En sån där liten, ni vet.

 • Turbo Pug
 • Spikit
 • Super Mega Neo Pug
 • Catch a Falling Star
 • Turbo Pug DX
 • Stone Age Wars
 • Freebie
 • Germ Wars
 • Turbo Pug 3D
 • Flesh Eaters
 • Laraan
 • Super Mustache
 • Terra Incognita ~ Chapter One: The Descendant
 • Monster Puzzle
 • Tinboy
 • Warriors of Vilvatikta
 • Final Quest
 • Drayt Empire
 • Shape Shifter
 • Star Chronicles: Delta Quadrant
 • Hyper color ball
 • Super Space Pug
 • Cosmic Dust & Rust
 • The Tower Of Elements
 • Town of Night
 • Kivi, Toilet and Shotgun
 • Lup
 • Calcu-Late
 • Star Fields
 • $1 Ride
 • Clergy Splode
 • Deep Space Dash
 • Escape Machines
 • New kind of adventure
 • Star Drifter
 • Neon Hardcorps
 • Stellar 2D
 • Eaten Alive
 • Ampersand
 • Drive Megapolis
 • Joana’s Life
 • OR
 • Final Quest II
 • Project Druid – 2D Labyrinth Explorer
 • The Land of Dasthir
 • Midnight Carnival

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts