Så hittar du 10 av de bästa vapnen i Ghost Recon: Wildlands

Så hittar du 10 av de bästa vapnen i Ghost Recon: Wildlands

Maxa dina överlevnadschanser med dessa tunga puffror.

Av PC Gamer-redaktionen

Ghost Recon: Wildlands är helt öppet redan från början – så fort du skapat din egen karaktär kan du bege dig vartsomhelst på den vidsträckta världskartan. Däremot är du begränsad till de vapen du kan inkludera i din loadout, och även om du kan hitta nya puffror som fiender tappar så finns de inte kvar i din arsenal efter att du dumpat dem. Vill du lägga till vapen i ditt permanenta utbud måste du hitta vapenlådor som spritts ut över hela kartan. Det kräver dock en del slit att hitta allihop, och det är inte alla som är värda det. Därför presenterar vi här 10 av de bästa vapen du kan ha i din arsenal, samt all information du behöver för att hitta dem.

Gör din läxa

Oavsett vilka vapen du är ute efter så bör du först av allt samla på dig intel, eftersom det avslöjar var alla vapenlådor i regionen finns. För att hitta intel behöver du bara gå till en ockuperad plats och hålla utkik efter utropstecken – vilka antingen markerar intel eller löjtnanter. När du hittar en intel-gömma behöver du bara interagera med den, medan löjtnanter behöver fångas och förhöras. I vilket fall som helst får du sedan välja mellan tre olika saker som kan avslöjas i regionen. Första gången du gör det här i en provins behöver du välja Skill Points-alternativet, för att låsa upp möjligheten att avslöja var alla vapenlådor är placerade. Denna information blir tillgänglig först när du hittat intel för andra gången i regionen. När du gjort det ska du hålla utkik efter markörerna med pistol- och plus-symboler för att se var vapenlådorna finns. Placera muspekaren över en av dessa ikoner för att se exakt vilket vapen som finns i den aktuella lådan.

ACR (Assault Rifle)

ACR är en suverän automatkarbin – om du kan skjuta rakt. Den gör utmärkt skada och är inte svår att hantera, förutom att du måste väga upp dess mediokra träffsäkerhet. Du hittar detta vapen i Media Luna i byn La Loma, precis norr om Media Luna Bravo-samlingspunkten. Vapenlådan finns i en tom gul förvaringslåda vid floden.

Läs också: 12 saker vi önskar att vi vetat innan vi började spela Ghost Recon: Wildlands

 

TAR-21 (Assault Rifle)

TAR-21 är ett riktigt bra alternativ om du är på jakt efter en automatkarbin som kan rå på fordon. Penetrationskraften är fantastisk – om än på bekostnad av träffsäkerheten. TAR-21 finns i Montuyoc-regionen i staden Choza Padre, alldeles söder om den enorma sjön i provinsens mitt. Du hittar vapnet på en av de övre våningarna i ett hus strax öster om story-uppdragets intel-plats.

 

MK249 (Light Machine Gun)

MK249 är, med sin fantastiska räckvidd och snabba eldgivning, ett grymt vapen för eldunderstöd. Du hittar detta behändiga maskingevär i Malca, vid en utpost norr om Icoya och precis intill sjön vid kartans södra kant. Vapnet ligger gömt mellan några lådor i slutet av vägen söder om utpost-markören på kartan.

 

Scorpion EVO 3 (Submachine Gun)

Scorpion EVO 3 är raka motsatsen till MK249, så tillvida att det gör sig bäst på nära håll tack vare sin milda rekyl. För att hitta Scorpion EVO 3 ska du bege dig till Koani och styra kosan mot stridsutposten söder om staden Huertas. Håll utkik efter vapenlådan i en hangar.

Läs också: Ghost Recon: Wildlands (recension)

 

PSG (Submachine Gun)

Den som är ute efter ett maskingevär med fantastisk träffsäkerhet kommer falla pladask för PSG. Du hittar detta vapen i San Mateo-basen söder om tågstationen. Håll utkik efter en ammunitionsförråd med en skylt föreställande en exploderande granat.

 

L115A3 (Sniper Rifle)

Tack vare dess penetrerande skott är L115A3 det bästa krypskyttegeväret när man vill sätta stopp för irriterande fordon. Du hittar vapnet i El Yayo Cooperative i Monte Puncu, väster om Chaca Barracha.

 

SPAS-12 (Shotgun)

Tack vare den snabba eldgivningen är SPAS-12 ett utmärkt vapen när du ger dig i kast med stora grupper av fiender i små utrymmen. Plocka på dig denna hagelbrakare i F.O.B. Vibora i La Cruz, sydost om Khochi. Vapenlådan finns i en av sidobyggnaderna längs den huvudsakliga vägen.

 

SASG-12 (Shotgun)

SASG-12 är ett gevär som kan göra enorm skada om du vet hur du ska hantera det. Du hittar det på yttersta västra gränsen till P.N. de Agua Verde, i en utpost alldeles norr om Arroyo Baya. Håll utkik efter SASG-12 i en öppen röd förvaringslåda.

 

D-50 (Pistol)

D-50 är otvivelaktigt en uppgradering gentemot din standardpistol. Den går snabbt att ladda om, är enkel att hantera och har kvick eldgivning. Du kan lägga vantarna på den i Libertad vid F.O.B. Oso Hormiguero, vilket ligger söder om samlingspunkten Libertad Charlie. Leta upp ammunitionsförrådet för att hitta vapenlådan.

 

MSR (Sniper Rifle)

MSR har fantastiska stats överlag, och är lätt att få tag på så fort spelet börjar. Bege dig helt enkelt till Montuyocs västra gräns och leta upp vapenlådan i gruvorna.

Läs alla våra artiklar om Ghost Recon: Wildlands här!

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts