Zlatan investerar i e-sport

Zlatan investerar i e-sport

Zlatan Ibrahimovic har en del pengar att investera, har vi hört. Tydligen tjänar fotbollsstjärnor ganska bra, inte minst jämfört med speljournalister. Nu har vår käre Ibra bestämt sig för att ge sig in i en ny sportsfär, nämligen e-sporten. Men inte som spelare, utan just som investerare.

Enligt DI har ett samarbete inletts mellan Ibrahimovic och e-sportföretaget Challengermode. Att få in en superstjärna som Zlatan som investerare ger så klart välbehövlig pr. Inte bara till företaget som sådant, utan kanske även till e-sporten överlag.

Ibrahimovic har också redan tidigare visat intresse för spelvärlden i och med spelstudion Isbit, som han också varit med och finansierat. Kanske kan vår största fotbollsstjärna bidra till något stort även i spelvärlden framöver? Förutom att vara grym i Fifa, Football Manager och PES, förstås.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts