World of Tanks-streamare dog under maratonsändning

World of Tanks-streamare dog under maratonsändning

Det är länge sedan jag var vaken i över ett dygn senast. Det var förmodligen under något LAN-party under mitten av 00-talet, men jag minns klart och tydligt hur avskräckt jag blev när jag plötsligt fick någon form av hjärtklappning efter alltför många Red Bull.

Nu säger jag inte att den här incidenten är koffeinrelaterad, men World of Tanks-streamaren Brian Vigneault (även känd som Poshybrid) dog under den 22:a timmen av en 24 timmar lång livesändning den 19 februari. Han reste sig från sitt skrivbord för att gå på rökpaus och återvände aldrig.

Den 35-årige trebarnsfadern samlade pengar för Make-A-Wish-stiftelsen när det beklagliga inträffade. Tittarna antog att han bara hade somnat, men en vän som senare försökte kontakta honom fick svar av polisen i Virginia Beach, USA som bekräftade att Vigneault avlidit. Inget brott misstänks och den exakta dödsorsaken är oklar.

Vigneaults klan Fame har postat ett inlägg om tragedin på deras Facebook-sida och hans Twitch-kanal hittas fortfarande här. Man kan även donera pengar till hans familj via Gofundme.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts