Video: Benny spelar Halo Wars 2

Video: Benny spelar Halo Wars 2

Först och främst: om du är ute efter åsikter om Halo Wars 2 som faktiskt är genomtänkta hänvisar vi till Jocke Kilmans recension som vi lade upp tidigare idag. Men om du ändå känner att du vill se spelet i videoform innan du fattar ett eventuellt köpbeslut kan du kolla in videon här nedan. Tyvärr åtföljs den av kommentarer från undertecknad som mest handlar om min bristande erfarenhet och entusiasm för den här genren, men hej, man kan inte få allt här i världen.

Jag har bara spelat en handfull spel i den här genren tidigare varav det nyaste var Empire Earth och släpptes hösten 2001. Det är över 15 år sedan. Herregud vad jag börjar bli gammal. Ändå känns det mesta i Halo Wars 2 ytterst välbekant, även om jag känner mig imponerad av de smidiga tangentbordsgenvägarna (som jag glömmer bort den största delen av tiden, men ändå).

I videon spelar jag kampanjens tredje uppdrag (av tolv) och ger exempel på typiskt basbyggande och erövrande av kontrollpunkter på kartan som även är i centrum för spelets mest prominenta onlineläge Blitz.

Intryck: Halo Wars 2

RTS-nooben Benny spelar ett uppdrag i Creative Assemblys nya spel.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts