Veckoslutets erbjudanden på Steam

Veckoslutets erbjudanden på Steam

Square Enix vill verkligen att du ska köpa Deus Ex: Mankind Divided. För två veckor sedan reades hela Deus Ex-serien ut på Steam, inklusive den nyaste halvårsgamla delen för blott 15 euro (70 procents rea). Nu är samma prislapp aktuell igen, fast som en del av en övergripande Square Enix-rea.

Det briljanta Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration säljs för 20 euro (60 procents rea) och den tropiska sandlådan Just Cause 3 går loss för 12 euro och 49 cent (75 procent). Man kan även få den kompletta Life is Strange-säsongen för 5 euro (75 procent) och fjolårets kompletta Hitman-svit för 25 euro (50 procent). Final Fantay-seriens tusen olika delar och spinoffs kan också de inhandlas billigt.

Utöver Square Enix-katalogen hittar vi ett gäng strategispel av Sega (känns fortfarande konstigt att skriva den meningen) inklusive fjolårets Total War: Warhammer för 40 euro 19 cent (33 procents rea). En kvartett mangamentspel av samma utgivare (däribland min personliga favorit Motorsport Manager) reas också ut ett par timmar till.

Slutligen är hyllade Sunleass Sea gratis att prova hela helgen och kan inhandlas för 6 euro och 45 cent (66 procents rea) och ett litet spel som kallas Grand Theft Auto V säljs för 30 euro (50 procent) ända fram till den 21 februari.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts