Veckans Elusive Target befinner sig i Bangkok

Veckans Elusive Target befinner sig i Bangkok

Hitman har med jämna mellanrum fått nya, speciella måltavlor vid namn Elusive Targets sedan spelets lansering förra året. Den 20:e av dessa måltavlor heter Adeze “The Warlord” Oijofor och hon befinner sig för tillfället på ett hotell i Bangkok.

Det är Agent 47:s uppdrag att eliminera henne (hur coolt låter inte det!) innan nästa lördag, då uppdraget bara kommer finnas tillgängligt fram till och med fredag 17 februari. Du har bara en chans på dig att döda henne, och om du misslyckas får du inte försöka på nytt.

Utöver att ta kål på The Warlord, ska du också hitta en USB-sticka som innehåller viktiga kartor och annan värdefull information. Denna finns gömd någonstans på hotellet som Adeze befinner sig på. Ta en titt på videon här nedanför för alla detaljer kring uppdraget:

HITMAN Elusive Target #20 The Warlord [EN]

The twentieth Elusive Target has arrived! Make sure you’re ready. There are no second chances. Elusive Targets will appear for a limited time only. They can only ever be killed once. Intel will be limited. Plan carefully. If you die during the mission… That is it.

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts