Varulvsspelet Sang-Froid är nu gratis på Steam

Varulvsspelet Sang-Froid är nu gratis på Steam

För ett antal år sedan släppte Artifice Studio Sang-Froid: Tales of Werewolves. Spelet går  ut på att, i rollen som en skogshuggare, försvara dig mot anfallande varulvar i en snöig liten skogsby. Sätt ut försvar och fällor och  ge dig ut i skogen för att slakta monster i tredjepersonaction. Allt eftersom kan du uppgradera färdigheter i lättare rollspelsinslag. Ungefär så.

Spelet kom och gick. De som spelade det verkade överlag tycka om det. Nu har dock utvecklarna valt att släppa spelet gratis, så att alla vi som missade att spela det då kan göra det nu istället. Gratis är varulvsgott, trots allt.

Kolla in en gammal trailer nedan om du behöver friska upp minnet eller helt enkelt aldrig hört talas om spelet.

Sang-Froid – Tales of Werewolves Trailer

New trailer for the new independent videogame Sang-Froid : Tales of Werewolves, AVAILABLE ON STEAM !!! This game is co-written with best-selling author Bryan Perro. http://www.sangfroidgame.com/steam Gameplay Trailer available here : http://www.youtube.com/watch?v=OwZl5gatuZM&hd=1 Teaser trailer available here : http://www.youtube.com/watch?v=qfOnv2vmYkU&hd=1 Set in a legendary Canada, Sang-Froid combines action, strategy and RPG elements with a deep storyline co-written with Bryan Perro, bestselling author of Amos Daragon (www.bryanperro.com/en).

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts