Valve arbetar på tre fullskaliga VR-spel

Valve arbetar på tre fullskaliga VR-spel

VR må fortfarande vara ett ting för entusiaster och hardcore-publiken, men Valve vill nu ändra på den saken. Hittills har deras spel The Lab fungerat som en slags demonstration för hur VR-spel ska fungerar med HTC Vive, men i en ny intervju berättar Gabe Newell att Valve har hela tre fullskaliga spel på gång till HTC Vive och SteamVR.

– Vi tror att vi kan göra tre stora VR-spel. Vi tror att vi vet tillräckligt mycket (om teknologin, red. anmärkning) för att kunna göra det nu, och vi ska ta reda på om så är fallet. Vi är säkra på att andra spelutvecklare kommer lära sig positiva och negativa saker utifrån det vi gör nu, vilket är det bästa vi kan hoppas på för tillfället.

Utan att avslöja för mycket, säger han följande om de tre VR-titlar Valve jobbar på:

– Spelen vi arbetar på är väldigt olika från varandra.

Exakt vilka tre spel det rör sig om, vill han inte säga. Förmodligen handlar det varken om Left 4 Dead 3, Portal 3 eller Half-Life 3 i alla fall. Eller? Lämna gärna dina konspirationsteorier i kommentarsfältet!

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts