Trailer från nya Battlefield 1-läget Frontlines

Trailer från nya Battlefield 1-läget Frontlines

Dlc-paketet They shall not pass till Battlefield 1 (recension) inkluderar bland annat fransoser (hmph!) och, precis som vi berättade i januari, nya vapen, nya kartor och sprillans nya spelläget Frontlines.

Vi har vetat lite om det men nu får reda på mer – framför allt får vi se mer i trailern. Frontlines är en blandning av Conquest och Rush och båda sidorna kämpar om en flagga i taget innan fokus flyttas till nästa. Lyckas ni ta över fiendens högkvarter påbörjas en rush-liknande sektion där telegrafstolpar ska attackeras eller skyddas.

Inget exakt releasedatum finns ännu hugget i sten men någon gång i mars är det dags.

Battlefield 1 Gameplay Series: New Mode – Frontlines

Experience a mix of Conquest and Rush as you fight for chained control points in a tug-of-war frontline. Both teams fight for one flag at a time and when this objective is captured the action moves on to the next.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts