The Journey återkommer i Fifa 18

The Journey återkommer i Fifa 18

I höstas släpptes EA Sports senaste bolltrollare Fifa 17. Men det var inte bara ännu ett fotbollsspel i mängden – det introducerade ett helt nytt storyläge kallat The Journey, där vi fick spela som den unga London-bon Alex Hunter och ta del av hans försök att etablera sig i Premier League.

Jocke Kilman berömde den ambitiösa nysatsningen i vår recension, och nu har Electronic Arts bekräftat att The Journey även kommer vara en del av årets spel Fifa 18, även om det verkar som att Alex Hunter och kompani får stryka på foten till förmån för nya karaktärer.

Fifa 18 kommer bygga vidare på grunden vi skapade för storyläget i det här årets upplaga, sade EA-chefen Andrew Wilson under ett aktieägarmöte transkriberat av Seeking Alpha (via Videogamer).

– Säsong 2 av The Journey innehåller nya karaktärer och en ny story. Vårt utvecklingsteam i Vancouver kommer leverera nya och djupt innovativa upplevelser i årets spel, inklusive Ultimate Team och det mest känslomässigt uppslukande och sammanhängande Fifa vi någonsin producerat.

Enligt Electronic Arts var Fifa 17 “det mest sålda konsolspelet i världen under 2016” och det är också på väg att bli det mest sålda Fifa-spelet någonsin. Vi vet ännu inte exakt när Fifa 18 kommer lanseras, men vi gissar på någon gång i höst, precis som vanligt.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts